Cruiserboard made from recycled bottle caps TEGEN DE PLASTIC SOEP DOE EEN WASTEBOARD CADEAU! MADE FROM RECYCLED SAMEN CRUISEN PLASTIC BOTTLE CAPS

Plasticvervuiling is een groeiend probleem. Nog steeds raken rivieren, oceanen, stranden en steden elke dag meer vervuild met plastic. WasteBoards komt in actie tegen de ‘plastic soep’ door zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het maken van skateboards van gerecyclede plastic flessendoppen. Dus wanneer jij heerlijk gaat cruisen op jouw unieke cruiser board, laat je direct zien hoe waardevol gerecycled plastic is.

Wasteboards logo

ALTIJD EEN UNIEK DESIGN

Elk skateboard wordt met de hand gemaakt. En daarvoor gebruiken we flessendoppen die met de hand geselecteerd zijn. Daarom heeft ieder WasteBoard altijd een 100% uniek design.

 

ONZE ‘CHAIN OF GOOD’

We werken samen met organisaties als KNGF Geleidehonden, scholen, clean-ups en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om de gerecyclede doppen in te zamelen en de ​​WasteBoards te maken. Dus als je besluit om jezelf of je partner, een vriend of je kind een WasteBoard te geven, geef je niet alleen een geweldig skateboard, maar steun je ook een netwerk aan geweldige organisaties.

Bekijk alle WasteBoards

BLUE CAPS

$ 299 SHOP NOW

Wit skateboard cadeau

ALS JE IMPACT WILT MAKEN

Groen skateboard cadeau

VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Rood skateboard cadeau

IN 6 VERSCHILLENDE KLEUREN

Oranje skateboard cadeau

NIET KAPOT TE KRIJGEN

Geel skateboard cadeau

TE KOOP IN 'S WERELDS MEEST PRESTIGIEUZE MUSEA

Blauw skateboard cadeau

EEN DUURZAAM STATEMENT

Ben je op zoek naar een duurzaam design cadeau met een 100% uniek design en een positieve impact op de wereld? Bekijk onze complete collectie WasteBoards.

Bekijk onze complete collectie WasteBoards.

Naar de shop »
WasteBoard giftbox

ONZE GESCHENKVERPAKKING

Ieder WasteBoard wordt binnen 3 werkdagen verzonden in een hele coole, duurzaam ontworpen (gratis!) geschenkdoos. Aan de binnenkant vertellen we op verrassende wijze het verhaal van WasteBoards. Je kunt de doos zelfs als display gebruiken om je board thuis op neer te zetten.
Alles wat je nodig hebt zit in de doos, zoals trucks en wheels, lagers en ringen, schroeven en bouten. Er zit zelfs een tool bij om je hele WasteBoard mee in elkaar te zetten.
WASTEBOARDS IS TE ZIEN BIJ:
Moma museum of Modern Art logo
The Design Museum logo
The independent