CRUISERBOARDS AGAINST CRUISERBOARDS AGAINST PLASTIC POLLUTION PLASTIC POLLUTION Cruiserboard made from recycled bottle caps MADE FROM RECYCLED MADE FROM RECYCLED PLASTIC BOTTLE CAPS PLASTIC BOTTLE CAPS DELIVERED IN A FREE GIFT BOX DELIVERED IN A FREE GIFT BOX

Plasticvervuiling is een groeiend probleem. Nog steeds raken rivieren, oceanen, stranden en steden elke dag meer vervuild met plastic. WasteBoards komt in actie tegen de ‘plastic soep’ door zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het maken van skateboards van gerecyclede plastic flessendoppen. Dus wanneer jij heerlijk gaat cruisen op jouw unieke cruiser board, laat je direct zien hoe waardevol gerecycled plastic is.

Wasteboards logo

Altijd een uniek design
Elk skateboard wordt met de hand gemaakt. En daarvoor gebruiken we flessendoppen die met de hand geselecteerd zijn. Daarom heeft ieder WasteBoard altijd een 100% uniek design.

Onze ‘chain of good’
We werken samen met organisaties als KNGF Geleidehonden, scholen, clean-ups en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om de gerecyclede doppen in te zamelen en de WasteBoards te maken. Dus als je besluit om jezelf of je partner, een vriend of je kind een WasteBoard te geven, geef je niet alleen een geweldig skateboard, maar steun je ook een netwerk aan geweldige organisatie

ALL BOARDS

BLUE CAPS

$ 299 SHOP NOW

Als je impact wilt maken

Voor beginners en gevorderden

In 6 verschillende kleuren

Niet kapot te krijgen

Verkocht is 's werelds meest prestigieuze musea

Een duurzaam statement

Ben je op zoek naar een duurzaam design cadeau dat 100% uniek is met een positieve impact op de wereld?

Bekijk onze complete collectie wasteboards

Naar de shop
wasteboard skateboard from recycled plastic gift packaging

GRATIS GESCHENKVERPAKKING

Ieder WasteBoard wordt binnen 3 werkdagen verzonden in een hele coole, duurzaam ontworpen (gratis!) geschenkdoos. Aan de binnenkant vertellen we op verrassende wijze het verhaal van WasteBoards. Je kunt de doos zelfs als display gebruiken om je board thuis op neer te zetten.
Alles wat je nodig hebt zit in de doos, zoals trucks en wheels, lagers en ringen, schroeven en bouten. Er zit zelfs een tool bij om je hele WasteBoard mee in elkaar te zetten. En als je nu bestelt krijg je er een originele WasteBoards-tas gratis bij.
HAD JE ONS AL GEZIEN BIJ:
Moma museum of Modern Art logo
The independent
The Design Museum logo