wasteboards cruiser boards collection HANDGEMAAKTE SKATEBOARD WASTEBOARDS: MADE FROM RECYCLED HET DUURZAME PLASTIC BOTTLE CAPS

Per uur belandt er een hoeveelheid plastic in zee waarmee je 11 olympische zwembaden zou kunnen vullen. Een vloedgolf aan plastic die helaas alleen maar groeit. Met een WasteBoard cruise je mee tegen de plastic vervuiling. WasteBoards zijn handgemaakte skateboards, van handgeselecteerde gerecyclede plastic doppen. En daarom altijd 100% uniek.

Wasteboards logo

GEEN PATROON IS GELIJK

WasteBoards zijn de herkenbare, kleurrijke cruiser boards gemaakt van gesmolten plastic doppen. De doppen zamelen we in met festivalbezoekers, schoolkinderen en organisaties als KNGF. Geen enkel kleurpatroon van de gesmolten doppen is gelijk. Elk design is daarom uniek. Recyclen zag er nog nooit zo goed uit!

 

ONZE ‘CHAIN OF GOOD’

We werken samen met organisaties als KNGF Geleidehonden, scholen, clean-ups en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om de gerecyclede doppen in te zamelen en de ​​WasteBoards te maken. Dus als je besluit om jezelf of je partner, een vriend of je kind een WasteBoard te geven, geef je niet alleen een geweldig skateboard, maar steun je ook een netwerk aan geweldige organisaties.

Bekijk alle WasteBoards

ORANGE CAPS

$ 299 SHOP NOW

Wit skateboard cadeau

ALS JE IMPACT WILT MAKEN

Groen skateboard cadeau

VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Rood skateboard cadeau

IN 6 VERSCHILLENDE KLEUREN

Oranje skateboard cadeau

NIET KAPOT TE KRIJGEN

Geel skateboard cadeau

TE KOOP IN 'S WERELDS MEEST PRESTIGIEUZE MUSEA

Blauw skateboard cadeau

EEN DUURZAAM STATEMENT

Ben je op zoek naar een duurzaam en handgemaakt skateboard, met een 100% uniek design én een positieve impact op de wereld? Bekijk onze complete collectie WasteBoards.

Bekijk onze complete collectie WasteBoards.

Naar de shop »
Duurzaam cruiser board

JARENLANG GEPERFECTIONEERD

We ontwikkelden WasteBoards samen met de Amsterdamse skateboardscene. Het duurde enkele jaren om tot de juiste sterkte en stijfheid te komen. We hebben de boards getest om wel meer dan 400 kilo druk aan te kunnen. Je kunt zelfs met een auto over WasteBoards rijden (echt waar!).
Het deck is ontworpen met 200 studs en een relatief diepe concave. Daardoor sta je extra stabiel. De subtiele ‘visstaart’ verwijst naar onze missie om plastic afval uit de oceanen te houden.
WASTEBOARDS IS TE ZIEN BIJ:
Moma museum of Modern Art logo
The Design Museum logo
The independent